Vaš Web Šnajder

Basic Paket

POWER PAKET

Namenjen je klijentima koji imaju velike produkcijske zahteve. Sajtovi iz ovog paketa se prave u WordPress temama,HTML, CSS, JS. Sajt je implementiran u CMS platformu radi lakšeg unosa teksta, bez predhodnog znanja programiranja. Ovaj paket je namenjen korisnicima koji nemaju veliki broj unosa teksta i materijala u toku jednog meseca, a žele da imaju web prezentacju jedinstvenog savremenog dizajna.


banner

Unutar ovog paketa dobijate, WordPress, HTML, CSS, JS sajt koji je prilagođen Vašim kriterijuma. Svaki od sajtova je unikatan. Izrađuje se od 0 u već gore pomenutim platformama. Unutar ovog paketa od nas dobijate grafičko rešenje za Vaš logotip, memorandum ili ukoliko već imate, redizajn istog (ukoliko niste zadovoljni sa postojećim). Vaš sajt pretimo svakodnevno i o tome Vas izveštavamo. Unutar paketa jednom mesečno pravimo po Vašem zahtevu reklamne kampanje za FB i Google do 500 eura mesečne vrednosti. (samo izrada kampanje, praćenje i izveštavanje). Takođe od nas dobijate besplatan hosting i domen za sve trajanje Vašeg ugovora. Za bliže informacije o ovom paketu, molimo da nas kontaktirate putem maila ili na telefon svakog radnog dana od 09-17 časova.


POWER PAKET

Hosting, Domen, Web sajt, Online podrška oglašavanja, Grafički dizajn..

Ukoliko želite da odaberete ovaj paket, ovde ćemo Vam bliže objasniti kako to funkcioniše. Odaberete željeni paket koji odgovara Vašem biznisu. U roku od 15 dana od potpisivanja ugovora, Vaš sajt će biti online. Svi Vaši podaci se čuvaju kod nas na serverima i svakodnevno se vrše kopije Vaših sadržaja. Ugovor koji potpisujete za svaki paket važi godinu dana, i u vreme trajanja ugovora, mi održavamo Vašu web prezentaciju, u zavisnosti od paketa koji ste izabrali. Nakon isteka ugovora, sajt i svi podaci prelaze u Vaše vlasništvo, tako da ako niste zadovoljni našim uslugama možete isti preseliti na neki drugi hosting. Dosta ste bacali novac na skupe sajtove odjednom, mi Vam nudimo povoljnost da dobijete savrenu web prezentaciju, a plaćate mesečnu pretplatu. UKOLIKO NISTE ZADOVOLJNI U ROKU OD 30 DANA VRAĆAMO NOVAC!!!!

Copyright © 2016 l websnajderhost.com. Sva prava Zadržana.Design and developed by Web Šajder.rs