Vaš Web Šnajder

Basic Paket

BASIC PAKET

Namenjen je klijentima koji nemaju velike produkcijske zahteve. Sajtovi iz ovog paketa se prave u WordPress temama, koje su besplatne. Word press je CMS platforma koja klijentima omogućava unos sadržaja bez predhodnog znanja programiranja.


banner

Unutar ovog paketa dobijate, WordPress sajt koji je prilagođen Vašim kriterijuma, koristeći već postojeće besplatne teme Wp-a. Sajtovi sadrže do 5 stranica, 1 galeriju, kontakt formu. Za Vas radimo početan unos teksta i materijala koji su potrebni za Vaš sajt. Takođe od nas dobijate besplatan hosting i domen za sve trajanje Vašeg ugovora. Za bliže informacije o ovom paketu, molimo da nas kontaktirate putem maila ili na telefon svakog radnog dana od 09-17 časova.


BASIC PAKET

Hosting, Domen, Wp sajt, Početni unos sadržaja

Ukoliko želite da odaberete ovaj paket, ovde ćemo Vam bliže objasniti kako to funkcioniše. Odaberete željeni paket koji odgovara Vašem biznisu. U roku od 15 dana od potpisivanja ugovora, Vaš sajt će biti online. Svi Vaši podaci se čuvaju kod nas na serverima i svakodnevno se vrše kopije Vaših sadržaja. Ugovor koji potpisujete za svaki paket važi godinu dana, i u vreme trajanja ugovora, mi održavamo Vašu web prezentaciju, u zavisnosti od paketa koji ste izabrali. Nakon isteka ugovora, sajt i svi podaci prelaze u Vaše vlasništvo, tako da ako niste zadovoljni našim uslugama možete isti preseliti na neki drugi hosting. Dosta ste bacali novac na skupe sajtove odjednom, mi Vam nudimo povoljnost da dobijete savrenu web prezentaciju, a plaćate mesečnu pretplatu. UKOLIKO NISTE ZADOVOLJNI U ROKU OD 30 DANA VRAĆAMO NOVAC!!!!

Copyright © 2016 l websnajderhost.com. Sva prava Zadržana.Design and developed by Web Šajder.rs